Villatent
Temaer

Glampingtemaer

Hav & ocean

Opmærksomhed vand fans! En campingplads ved havet eller et hav er sjovt for børn og voksne. Campingpladser ved havet er derfor ideelle til familier med børn. For den aktive ferierende er der ofte utallige muligheder for vandsport, og de, der søger ro, kan slappe af på stranden. Vælg en campingplads ved havet eller et hav for den ultimative feriefølelse. Vær hurtig! Disse campingpladser er ofte de første, der er fulde.
Læs mere om campingpladser nær havet

Søer & floder

Glamping ved en sø garanterer timevis af sjov på og i vandet. Disse campingpladser er derfor ideelle til familier med børn. Svømning, leg på stranden, kaste din fiskestang eller bare solbade på dit håndklæde eller liggestol. Campingpladserne ved en sø er ofte omgivet af smuk natur. For den aktive ferierende er der ofte utallige muligheder for vandsport, og de, der søger fred og ro, kan slappe af ved bredden.
Læs mere om campingpladser i nærheden af ​​søer og floder

Bjerge & højder

Camping i et luksuriøst safaritelt i et bjergområde er aldrig kedeligt. Nyd den smukke udsigt over bjergene fra terrassen i dit Villatent, og beundre den imponerende udsigt. Fra din Villatent vil du være på smukke gå- og / eller cykelruter på ingen tid, og du kan nyde naturen. Naturelskere kan forkæle sig selv her, og dem, der søger ro, er også på det rette sted på en campingplads i bjergene.
Læs mere om campingpladser i bjergene

Landsbyer & byer

På disse campingpladser kombinerer du landsbyens eller byens livlighed med den afslappede campingfølelse. Så ren nydelse! Disse campingpladser er ideelle til familier, da de tilbyder noget for enhver smag. Vil du slentre gennem attraktive markeder om morgenen og plaske i poolen om eftermiddagen? En glampingferie i nærheden af ​​en landsby eller by er sjov for store og små.
Læs mere om campingpladser i nærheden af ​​landsbyer og byer

Historie & kultur

En kulturferie og nyd charmen ved en campingplads? Disse campingpladser kombinerer det bedste fra begge verdener. Det er den ideelle base for at udforske området. Vores campingpladser ligger et stenkast fra steder, der er rige på kultur og historie. Det bliver en glampingferie at huske.
Læs mere om historie og kultur campingpladser

Aktiv & eventyrlystne

Aktive og eventyrlystne campister er også på det rigtige sted i Villatent. Vores luksus safaritelte er fuldt udstyret, så du efter en dag med rafting, klatring, cykling, vandreture eller mountainbiking kan komme under dit eget brusebad og slappe af på din egen Villatent-terrasse om aftenen. Glamping for den aktive og eventyrlystne feriegæster har aldrig været så luksuriøs.
Læs mere om aktive og eventyrlystne campingpladser

Fred & ro

Er en ferie lig med fred og ro for dig? Så er disse campingpladser ideelle til dig. Krul op i hængekøjen med en god bog og nyd stilheden og naturen. Du er garanteret at slappe af på disse campingpladser. Nyd luksusen i vores safaritelte, og kom på lejr på en stille campingplads.
Læs mere om campingpladser med fred og ro