Villatent
 Ro & hvile

Ro & hvile

 
  • Rolige og venlige campingpladser
  • Glamping i luksus
  • Slap helt af i naturen

Oplev roen ved glamping i naturen

Glamping i naturen: en opskrift, der hjælper dig med at slappe helt af. Hvor dejligt er det, når du ikke oplever skarer på ferie, men fuldt ud kan nyde naturen? Naturen har en beroligende effekt, og det er dobbelt så beroligende at fejre en ferie midt i naturen! Efter vores mening et ægte must, glamping i naturen. Vores Villatents er placeret på forskellige smukke steder, hvor du helt sikkert kan opleve naturens skønhed. Oplev alle campingpladser, hvor du optimalt kan kombinere glamping og naturoplevelse!

Luksus glamping i naturen i et Villatent

For at nyde en ferie i naturen er det bestemt ikke nødvendigt at bo i et normalt campingtelt. Selvom en mere primitiv ferie kan hjælpe folk med at opleve naturen endnu mere, er det på ingen måde for alle. Og i vores Villatents vil du helt sikkert opleve naturen ikke mindre. På denne måde kan du stadig høre alle de udvendige lyde fra dit luksuriøse safaritelt, og du har altid en smuk udsigt over omgivelserne gennem de store vinduer. Og fordi forsiden af ​​teltet kan lynes helt op, kan du bringe ydersiden helt ind.

Nyd en ferie i en Villatent

Vi kalder vores safaritelte Villatents. Og de fortjener bestemt dette navn ifølge vores gæster. Når du kommer ind i teltet, bemærker du straks det rummelige layout og den komplette beholdning. Alt hvad du behøver for en dejlig ferie er tilgængelig. For eksempel et fuldt udstyret køkken og komfortable senge. Men vi har også tænkt på et dejligt loungesæt og et stort skab til service og spil. Der er endda en dejlig hængekøje og en grill for den ultimative feriefølelse. I en Villatent kan du nyde glamping i naturen uden at skulle gå på kompromis med komforten. Lyder som den perfekte ferie, ikke?

Nyd både små og større campingpladser

Vores Villatents er placeret på meget forskellige campingpladser. Et stille ophold i naturen får dig snart til at tænke på en lille campingplads, men vi har også et par store campingpladser på listen, der er designet på en sådan måde, at du kan slappe helt af. Og selvfølgelig har vi også masser af valg for elskere af små campingpladser. En mindre campingplads betyder ikke, at der ikke er nogen faciliteter på campingpladsen. For eksempel har næsten alle campingpladser en swimmingpool, og ellers er der selvfølgelig svømningsvand på kort afstand. Tjek oversigten for at se, hvilken campingplads der passer til din ideelle ferie!

I hvilket land vil du nyde glamping i naturen?

Du behøver ikke gå langt for at nyde din glampingferie i naturen. Efter alt er der allerede smuk natur i Holland. For eksempel, nyd al den skønhed, som Veluwe har at tilbyde på camping De IJsvogel. Men den smukke natur stopper selvfølgelig ikke ud over grænsen. I Frankrig og Italien har vi de smukkeste campingpladser midt i naturen. Ønsker du hjælp med dit valg, eller har du andre spørgsmål? Vi hjælper dig gerne! Kontakt os gerne for personlig rådgivning.