Villatent
Landsbyer & byer

Landsbyer & byer

 
  • Perfekt til sightseeing
  • Atmosfæriske karakteristiske landsbyer i nabolaget
  • Livlige og hyggelige omgivelser

Glamping i de bedste landsbyer og byer

Campingpladser tæt på landsbyer og byer tilbyder en ferie fuld af liv. Nyder du fred og ro på campingpladsen og er du klar til noget liv i bryggeriet? Så kigger du efter det hyggelige ved et marked, en boulevard eller et indkøbscenter. Vi har foretaget et valg for dig af alle campingpladser, der ligger tæt på en landsby eller by. Og det kan være en mindre attraktiv landsby eller en stor livlig by som Firenze. Vil du kombinere din glampingferie med hygge i hyggelige landsbyer og byer? Se vores oversigt over de campingpladser, der imødekommer dine ønsker!

Sjov for store og små i disse landsbyer og byer

En campingplads i nærheden af ​​en landsby eller by er et meget velegnet sted til en dejlig familieferie. Gå en tur rundt på markedet om morgenen og tilbring eftermiddagen på stranden eller i swimmingpoolen. Og du behøver ikke rejse langt for en snack i en hyggelig restaurant. Mange af disse campingpladser ligger i nærheden af ​​byer med et pulserende aften- og natteliv, hvilket også er en god tilføjelse til ferien for unge mennesker.

Alle faciliteter til en dejlig ferie til rådighed

Ud over den gemyttighed af landsbyer og byer, hvor disse campingpladser ligger, er der også masser at gøre på campingpladsen. Der er de bedste aktiviteter på campingpladserne med Villatents. De fleste campingpladser har et aktivt underholdningsteam i højsæsonen. Men der er også masser at lave uden for højsæsonen. Tænk på en dejlig swimmingpool, sportsfaciliteter, en restaurant eller andet spisested og et praktisk supermarked. Så finder du hygge udenfor, men bestemt også på campingpladsen!

Nyd luksusen i et Villatent

Ikke kun er alt hvad du behøver på campingpladsen, du finder også alt hvad du behøver for en vellykket ferie i selve Villatent. Vi gør alt, hvad vi kan, for at din ferie bliver en succes. Først og fremmest er der selvfølgelig det smukke safaritelt, der er klar til dig. Vores telte og alt udstyr i dem er af højeste kvalitet, og du vil bemærke det. Fra en dejlig seng til et fuldt udstyret køkken. Store vinduer, der giver dig mulighed for optimalt at nyde omgivelserne og en overdækket terrasse, hvor du kan sidde komfortabelt på en dejlig lænestol til langt ud på natten. For at fuldføre feriefølelsen finder du endda en Nespresso-maskine, en dejlig grill og en behagelig hængekøje!

Book din ferie i dag i de bedste landsbyer og byer

Hos Villatent kan vi godt lide at finde det perfekte sted for enhver turist. Uanset om du leder efter en campingplads nær attraktive landsbyer og byer eller en campingplads midt i en naturpark. Du har masser af valg med hensyn til miljø, jord og indkvartering. Ønsker du mere information om en bestemt campingplads eller personlig rådgivning? Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg, så din ferie imødekommer alle dine ønsker! Har du fundet den perfekte campingplads endnu? Så book i dag, og lad det sjove begynde!

Le luxe de votre tente Villatent, un pur plaisir

Votre camping propose des services et équipements complets, et votre tente Villatent entièrement équipée et aménagée n’est pas en reste ! Tout est pensé pour que vous passiez des vacances réussies. Dès votre arrivée dans votre camping, votre splendide tente Safari est déjà prête à vous accueillir. Les tentes Villatent et leurs équipements sont de qualité haut de gamme, vous le constaterez immédiatement. De vrais lits confortables, une cuisine entièrement équipée pourvue du nécessaire complet, de grandes fenêtres afin de profiter au mieux de la vue, une terrasse privative et de confortables fauteuils pour profiter de la vie en plein air jusque tard dans la nuit… Vous ne manquerez de rien ! Même la machine à café Nespresso, le barbecue de qualité professionnelle et un confortable hamac sont prévus !   

Réservez vite vos vacances près de superbes villes & villages

Recherchez-vous un camping proche d’une ville ou d’un village ou un camping en pleine nature ? Quels que soient vos souhaits, Villatent vous propose des destinations de vacances qui correspondent exactement à vos envies. Notre offre est si variée que vous pouvez choisir le modèle de tente, le pays, le camping et le genre de vacances qui vous conviennent. Si vous avez des questions concernant un camping ou si vous souhaitez bénéficier de nos conseils sur mesure, n’hésitez pas à nous contacter. Nous connaissons tous nos campings sur le bout des doigts, et nous vous aidons volontiers à trouver le camping de vos rêves. Si vous l’avez déjà trouvé, réservez vite votre séjour, et que le plaisir de l’attente commence !