+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl
Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

10%
RABAT 🌞

På alle helligdage i Frankrig,
Spanien, Italien og Kroatien!
✓ Book nu 

Landsbyer & byer

  1. Tema: Landsbyer & byer
 
  1. Perfekt til sightseeing
  2. Atmosfæriske karakteristiske landsbyer i nabolaget
  3. Livlige og hyggelige omgivelser

Glamping i de bedste landsbyer og byer

Campingpladser tæt på landsbyer og byer tilbyder en ferie fuld af liv. Nyder du fred og ro på campingpladsen og er du klar til noget liv i bryggeriet? Så kigger du efter det hyggelige ved et marked, en boulevard eller et indkøbscenter. Vi har foretaget et valg for dig af alle campingpladser, der ligger tæt på en landsby eller by. Og det kan være en mindre attraktiv landsby eller en stor livlig by som Firenze. Vil du kombinere din glampingferie med hygge i hyggelige landsbyer og byer? Se vores oversigt over de campingpladser, der imødekommer dine ønsker!

Sjov for store og små i disse landsbyer og byer

En campingplads i nærheden af ​​en landsby eller by er et meget velegnet sted til en dejlig familieferie. Gå en tur rundt på markedet om morgenen og tilbring eftermiddagen på stranden eller i swimmingpoolen. Og du behøver ikke rejse langt for en snack i en hyggelig restaurant. Mange af disse campingpladser ligger i nærheden af ​​byer med et pulserende aften- og natteliv, hvilket også er en god tilføjelse til ferien for unge mennesker.

Alle faciliteter til en dejlig ferie til rådighed

Ud over den gemyttighed af landsbyer og byer, hvor disse campingpladser ligger, er der også masser at gøre på campingpladsen. Der er de bedste aktiviteter på campingpladserne med Villatents. De fleste campingpladser har et aktivt underholdningsteam i højsæsonen. Men der er også masser at lave uden for højsæsonen. Tænk på en dejlig swimmingpool, sportsfaciliteter, en restaurant eller andet spisested og et praktisk supermarked. Så finder du hygge udenfor, men bestemt også på campingpladsen!

Nyd luksusen i et Villatent

Ikke kun er alt hvad du behøver på campingpladsen, du finder også alt hvad du behøver for en vellykket ferie i selve Villatent. Vi gør alt, hvad vi kan, for at din ferie bliver en succes. Først og fremmest er der selvfølgelig det smukke safaritelt, der er klar til dig. Vores telte og alt udstyr i dem er af højeste kvalitet, og du vil bemærke det. Fra en dejlig seng til et fuldt udstyret køkken. Store vinduer, der giver dig mulighed for optimalt at nyde omgivelserne og en overdækket terrasse, hvor du kan sidde komfortabelt på en dejlig lænestol til langt ud på natten. For at fuldføre feriefølelsen finder du endda en Nespresso-maskine, en dejlig grill og en behagelig hængekøje!

Book din ferie i dag i de bedste landsbyer og byer

Hos Villatent kan vi godt lide at finde det perfekte sted for enhver turist. Uanset om du leder efter en campingplads nær attraktive landsbyer og byer eller en campingplads midt i en naturpark. Du har masser af valg med hensyn til miljø, jord og indkvartering. Ønsker du mere information om en bestemt campingplads eller personlig rådgivning? Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg, så din ferie imødekommer alle dine ønsker! Har du fundet den perfekte campingplads endnu? Så book i dag, og lad det sjove begynde!