Villatent
historie og kultur

Historie & kultur

 
  • Centralt beliggende
  • Ideel base for at udforske området
  • Kultur og historie rundt om hjørnet

En luksus glampingferie fuld af historie og kultur!

Er din ferie kun komplet med en god del af historie og kultur? Vi forstår det fuldstændigt, for hvad kan der være sjovere end at snuse kultur på ferie? Efter hjemkomsten glemmer du ikke snart din ferie på grund af alle disse indtryk og historier. På Villatent har vi flere campingpladser, der ligger et stenkast fra steder, der er rige på historie og kultur. Er du klar til at dykke ned i historien på din ferie? Så gør din taske klar!

Kombiner din ferie med historie og kultur

Uanset om du kan lide at dykke ned i byens historie en dag af din ferie eller foretrækker at besøge de smukkeste gamle bygninger og byer hver dag, i Villatent har vi masser af muligheder for at forme din ferie. Mange af vores campingpladser ligger tæt på de smukkeste historiske byer. Nyd historierne og arkitekturen i byerne om dagen, spis i en chic restaurant og tilbring aftenen i fred på den overdækkede terrasse i dit eget Villatent. At bo i en Villatent er den perfekte måde at kombinere de to verdener af kultur og ro på.

Oplev de smukkeste verdensbyer og charmerende landsbyer

De rigtige kulturelskere ved, for den bedste historie og kultur er det undertiden ikke nødvendigt at gå til en storby. De smukkeste kulturskatte findes også i de historiske små landsbyer. Vores campingpladser ligger i nærheden af ​​disse attraktive landsbyer samt store historiske byer. Oplev store historiske byer som Firenze og Siena, eller besøg middelalderlige slotte og klostre i den franske Dordogne. Alt i alt er vores campingpladser det ideelle udgangspunkt for at udforske området.

Opholder sig i et afrikansk safaritelt

Der er også et dejligt stykke historie knyttet til luksussafari-teltene fra Villatent. Vidste du, at safaritelte oprindeligt stammer fra Afrika? Her bruges de under savannesafarier. Denne måde at glamourere på, glamping, har spredt sig til resten af ​​verden i de senere år. Heldigvis, for nu behøver vi ikke længere nødvendigvis at rejse til Afrika for at nyde safariteltets luksus. Vores telte er baseret på de afrikanske telte, selvom de selvfølgelig er blevet justeret lidt. Vi kalder vores safaritelte Villatents, og det har en grund. Teltet kan let kaldes en villa, både inde og ude!

Book dit ophold fuld af historie og kultur i dag

Hvilken campingplads passer bedst til dine behov? Ud over den kulturrige placering af vores campingpladser er der også masser at lave på campingpladsen selv! Sjove aktiviteter for store og små, de smukkeste svømmebassiner og forskellige muligheder for en aktiv ferie som vandsport, mountainbiking og klatring. Derudover finder du på de fleste campingpladser forskellige spisesteder og et supermarked til dine daglige dagligvarer og selvfølgelig friske sandwicher. Har du fundet en dejlig campingplads? Eller har du brug for hjælp til at vælge den rigtige campingplads? Du er velkommen til at bede os om hjælp, så du kan booke din kommende ferie så hurtigt som muligt!