Villatent
Hav & ocean

Hav & ocean

 
  • Campingpladser tæt på havet
  • For sol-, hav- og strandelskere
  • Den ultimative feriefølelse

Nyd glamping ved havet til fulde

Glamping ved havet er det bedste fra begge verdener. Du bor i en vidunderlig bolig og kan nyde havets skønhed hver dag. Uanset hvor ofte du ser havet, er det aldrig nøjagtigt det samme. Og svømning i havet er selvfølgelig altid en garanti for sjov. Leder du efter et ophold ved havet til din kommende ferie? Og ønsker du at bo i en luksus glamping indkvartering? Så vil vi gerne byde dig velkommen i et af vores Villatents. Vores telte er placeret på de smukkeste steder ved havet. Den perfekte placering er bestemt inkluderet til din ferie.

Glamping ved havet i forskellige lande

I hvilket land vil du tilbringe din næste ferie? Frankrig, Italien, Kroatien eller rettere Spanien? I alle disse lande kan du bo i vores smukke villa telte og bo på forskellige campingpladser i kort afstand fra havet. Hvert land har selvfølgelig sin egen charme. Derfor finder du en detaljeret beskrivelse pr. Campingplads på vores hjemmeside. Af omgivelserne, men også om ind og ud af selve campingpladsen. På denne måde kan du vælge en campingplads, der passer til rejsegruppen og dine ønsker.

Hvad betyder glamping ifølge Villatent?

Hos Villatent kan vi godt lide at gøre tingene så lette og behagelige som muligt for vores gæster. Fra at booke ferien til at pakke din taske. Der er et fuldt udstyret safaritelt klar ved ankomsten, så der er lidt, du skal medbringe. Fra din daglige kop kaffe, du laver med din egen Nespresso-maskine til grillen for at fuldføre feriefølelsen: vi har tænkt på det for dig. Og selvfølgelig sover du i en behagelig seng. Din ferie starter fra det øjeblik, du lukker døren bag dig derhjemme. Eller faktisk allerede fra reservationstidspunktet, selvfølgelig, for er ikke forventningen lige så sjov?

Glamping ved havet på de bedste campingpladser med Villatent

Når du bestiller en Villatent, ved du en ting helt sikkert. Alt er i orden med din feriedestination! Hos Villatent synes vi, at din ferieglæde er den vigtigste ting. Derfor er vores luksussafari-telte kun tilgængelige på campingpladser, der lever op til alle vores strenge krav. Fra tilstrækkelige faciliteter og aktiviteter til en gæstfri og venlig reception i receptionen. Ud over at svømme i havet kan du også nyde en eller flere dejlige svømmebassiner på campingpladsen på næsten alle campingpladser. Og det stopper ikke der, for der mangler heller ikke supermarkeder, restauranter og andre faciliteter på alle campingpladser.

Hjælp med at vælge den rigtige campingplads

Bange for at træffe det forkerte valg, eller er du usikker på to specifikke campingpladser? Lad os hjælpe dig med at tage springet. Vi kender alle campingpladser, hvor vores telte er installeret igennem og igennem. Som et resultat kan vi altid give dig passende råd til din glamping ved havet. Hvilken campingplads eller hvilket land passer bedst til dit image af den perfekte ferie? Med personlig rådgivning kan du være sikker på, at du ender på campingpladsen, der perfekt opfylder alle dine forventninger.