Villatent
Villatent - glamping i bjergene

Bjerge & højder

 
  • Smuk udsigt
  • Ideel til gåture og cykling
  • For naturelskere og dem, der søger ro

I en stor højde: glamping i bjergene

Glamping i bjergene er aldrig kedeligt. Bjergene er aldrig de samme. En dag tæt tåge, den næste dag er tågen væk, og du kan nyde en smuk solopgang. På Villatent kan vi også lide at blive fortryllet af den betagende udsigt under en ferie i bjergene. Derfor er der forskellige Villatents på smukke campingpladser i bjergene. Fra en terrasseret campingplads med den smukkeste udsigt til en campingplads i en smuk dal, hver campingplads i bjergene har sin egen charme. Bjergene er naturligvis ideelle til en aktiv ferie. For hvem kan ikke lide en rask gåtur gennem bjergene?

Ultimativ nydelse under glamping i bjergene

Ferie i bjergene garanterer en optimal naturoplevelse. Det er ikke uden grund, at mange først virkelig begynder at føle en ferie, når de ser de første bjerge trænge i det fjerne. Men for at nyde glamping i bjergene behøver du ikke nødvendigvis være en naturelsker. Hvis du tager på ferie til et Villatent, er miljøet kun en af ​​de mange faktorer, der gør din ferie til en stor succes. Først og fremmest vil du blive i et af vores smukke Villatents. Men også de mange faciliteter på campingpladsen, betjeningen af ​​vores entusiastiske Villatent-team og det store campingpersonale vil utvivlsomt gøre din ferie til en succes!

Vågn op med en frisk kop kaffe

Hos Villatent vil vi gerne sikre, at vores gæster ikke mangler noget. Og du vil bemærke dette straks ved ankomsten til dit telt. Et fuldt møbleret luksus safaritelt, altså. Indeholder et køkken med fuld beholdning. Inkluderet en Nespresso-maskine til at lave din daglige kop kaffe. Du har også fordel af komfortable senge og fine loungemøbler. Den overdækkede terrasse foran teltet er det perfekte sted til spil eller et godt måltid. Og selvfølgelig kan du nyde de smukke bjerge bare lidt ekstra fra din egen hængekøje.

Masser af eventyr, både på og uden for campingpladsen

Selvfølgelig er det aldrig kedeligt under glamping i bjergene. Du kan altid lave en smuk tur gennem bjergene. Men der er altid masser at lave på campingpladsen. Hos Villatent vælger vi kun de bedste campingpladser. For eksempel er campingpladserne altid højt vurderet af andre feriegæster, og de ansatte der er hjælpsomme og venlige. I højsæsonen har de fleste campingpladser et aktivt underholdningsteam, men med en swimmingpool, sportsfaciliteter og mange andre faciliteter vil kedsomhed ikke ramme selv uden for højsæsonen.

Book din glamping i bjergene nu!

Er du nysgerrig efter, hvilke campingpladser du skal bo i bjergene? I oversigten finder du de smukkeste campingpladser. Er du begejstret for vores økologiske 4-stjernede campingplads i de smukke Jura-bjerge? Eller foretrækker du en terrassecampingplads ved Adriaterhavskysten? Uanset hvilken ferie du kan lide, er vi sikker på at have en passende campingplads til dig! Har du valgt din yndlingscamping? Så book dit ophold i dag for at være sikker på et sted! Er du usikker på den rigtige campingplads for dig og din rejsegruppe? Vi hjælper dig gerne med dit valg! Du er velkommen til at kontakte os for at stille dine spørgsmål eller for skræddersyet rådgivning.