Villatent
Active & adventurous

Aktiv & eventyrlysten

 
  • For aktive og eventyrlystne campister
  • Udendørs aktiviteter i nærheden
  • Midt i naturen

Aktiv og eventyrlystne på en glampingferie

Kan du lide at være aktiv og eventyrlysten på ferie? Vi også! Og hvad angår os, behøver en sådan aktiv og eventyrlig ferie ikke ledsages af et primitivt ophold. For er det efter en aktiv dag ikke vidunderligt at kunne sove i et luksuriøst safaritelt i stedet for at skulle dykke på en luftmadras? Glamping og en aktiv ferie går derfor godt sammen. I oversigten finder du de bedste placeringer for at gøre din ferie til en succes. Italien, Frankrig, Spanien eller Holland, du kan gå til alle disse lande for at designe din aktive og eventyrlystne ferie.

Hvilke aktive og eventyrlystne aktiviteter kan du lide at lave?

En aktiv og eventyrlysten ferie kan naturligvis gennemføres på mange forskellige måder. Kan du lide at udfylde dagene med rafting, klatring, vandsport, mountainbiking, vandreture eller måske en kombination af alle disse aktiviteter? Du er kommet til det rette sted i Villatent! Nogle campingpladser tilbyder disse aktiviteter selv, på andre campingpladser kan du kontakte en specialiseret organisation i nærheden.

De perfekte placeringer til din ferie fuld af sport

Hos Villatent har vi forskellige steder, hvor du fuldt ud kan opleve dine yndlingsvandsport. For eksempel på camping Case dei Prati på øen Elba, hvor du kan leje et surfbræt, sejlads eller motorbåd eller gå på sejl- og dykkerskolen. Du finder en anden sport på den franske campingflod. Området omkring denne campingplads er perfekt til rafting, mountainbiking, ridning, svæveflyvning og rappelling. For eksempel har hver campingplads i denne oversigt, afhængigt af dens placering, sine egne muligheder for en aktiv og eventyrlystne ferie. Leder du efter en bestemt form for aktivitet? Vi hjælper dig gerne med at finde den campingplads, der passer til dine behov.

Efter en aktiv dag kan du slappe af i en Villatent

Hvad kan være bedre end at kunne trække sig tilbage til din egen luksus Villatent efter en aktiv dag? Hos Villatent sikrer vi, at du er fuldt udstyret på ferie. Tag en lur i den dejlige hængekøje eller sæt dig i de komfortable lænestole. De fleste landsbyboere har deres eget badeværelse, så du behøver ikke at forlade huset for det nødvendige brusebad! Og du kan også nemt tilberede dit velfortjente måltid i dit eget køkken eller på din Outdoorchef gasgrill. Og for at vågne op til en ny dag fuld af eventyr er der vidunderlige senge til rådighed.

Book din aktive og eventyrlystne ferie i dag!

Kort sagt, aktivt og eventyrlystne er to ord, der passer perfekt sammen med ferie i et luksuriøst Villatent. I oversigten kan du nemt finde den campingplads, du foretrækker. Vælg f.eks. Den type Villatent, du vil bo i, eller rejseafstanden fra Utrecht. Du kan også kombinere det aktive og eventyrlystne tema med andre temaer, så du finder den placering, der passer dig perfekt. Fundet den rigtige campingplads? Book i dag for at være sikker på dit sted! Spørgsmål om booking, vores campingpladser eller andre forhold? Kontakt os for mere information eller skræddersyet rådgivning!