+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl
Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

10%
RABAT 🌞

På alle helligdage i Frankrig,
Spanien, Italien og Kroatien!
✓ Book nu 

Om Villatent

  1. Om Villatent
 
Hos Villatent tager vi din feriefølelse meget seriøst! Vi sørger for, at der på din feriedestination står et fuldt udstyret Villatent luksustelt parat med alt det udstyr, I får brug for, så I kan nyde den velfortjente ferie fra første sekund. Personlig kontakt og service står i højsædet i vores organisation. Vi træffer velovervejede valg med hensyn til telte, rejsemål og oplevelse.
 
Team Villatent er klar til dig! Kan vi hjælpe dig med at finde en campingplads, der passer dig og din familie? Vi giver dig gerne personlig rådgivning. Vi kan nås via telefon på hverdage mellem kl. 8 og kl. 17 på +31 (0) 85 301 08 98, du kan også e-maile os på mailme@villatent.nl eller stille spørgsmål via vores live chat (hvis vi er online). Vi hjælper dig gerne!
 

Campingpladser af høj kvalitet i hele Europa

Vi udlejer fire typer Villatent luksustelte: Villatent luksusteltVillatent luksustelt med badeværelseVillatent luksustelt med badeværelse XL og Villatent CompactDisse telte står på campingpladser af høj kvalitet i FrankrigItalienSpanienKroatien, Belgien og Holland. Vi udvælger de campingpladser, hvor vi står, efter faciliteter, kundevenlighed, god score på Zoover og bedømmelser. Vi indgår et længerevarende samarbejde med campingpladsen og lejer her de pladser, hvor vi sætter vores telte op. Vi tager os af udlejningen af teltene, og campingpladsen står klar i jeres ferie til at modtage jer, hjælpe jer med spørgsmål og foretage rengøringen af dit telt. 

Se vores campingpladser
 
 

Kundeerfaringer

“Det var som om, vi havde et hus med en teltdug henover. Meget luksuriøst. Alle bekvemmelighederne som fx loungesættet, det store bord, hængekøjen, Outdoorchef grillen, Nespresso, stor seng, gode madrasser, køkken og badeværelset var perfekte.” - Familien Vis.
Flere erfaringer