Villatent

Ofte stillede spørgsmål

Svar på ofte stillede spørgsmål

Er dit svar ikke angivet? Brug søgefunktionen i hovedmenuen, eller kontakt os.

0. Yderligere oplysninger om coronavirus

Har du booket en ferie med Villatent, eller vil du booke en ferie, men er du i tvivl på grund af koronavirussen? På vores specielle koronaside fortæller vi dig alt hvad du behøver at vide. Hold øje med denne side, den opdateres regelmæssigt med nye oplysninger.

1. Hvor mange mennesker er tilladt i et Villatent?

Vores Villatent Luxe og Villatent Luxe med sanitære telte er udstyret til maksimalt fem personer, Villatent Luxe med sanitære XL er udstyret til maksimalt seks personer.

2. Kan jeg bestille håndklæder?

Nej, det er ikke muligt at bestille håndklæder gennem os. Det er bedst at medbringe håndklæder hjemmefra. På en række campingpladser kan du leje håndklæder gennem selve campingpladsen. Kontakt campingpladsen for mulighederne.

3. Hvad består sengelinnedpakken af?

Sengelinnedpakken består af en pudebetræk, lagen og dynebetræk. Det er imidlertid ikke almindeligt i alle lande og regioner at bruge et dynebetræk. Det er derfor muligt, at du på en campingplads - for eksempel i Italien - får to lagner (en til under dynen og en til på toppen) i stedet for en dyne.

4. Hvad koster sengelinnedpakken?

Du kan bestille en sengelinnedpakke til 15, - euro pr. Person.

5. Hvad er sengens størrelse?

Madrasser i vores senge er mindst 80 centimeter brede. I teltene med sanitære faciliteter er dette 90 centimeter. Alle senge er 2 meter lange. Dobbeltsengen har to separate madrasser.

6. Hvis du bliver længere end en uge, ændres sengelinned?

Nej, sengelinned ændres ikke under dit ophold. Det er muligt at vaske sengelinned selv i vaskeriet på campingpladsen.

7. Hvad inkluderer babypakken?

Babypakken består af en høj stol (de berømte Ikea-høje stole af plast) og en lejeseng. Lejren har en madras. Der er ikke sengelinned til rådighed for barneseng, så tag dit eget med hjemmefra.

8. Hvad koster babypakken?

Du kan leje en babypakke til € 3,50 pr. Nat, og denne pakke kan kun bestilles i hele ferieperioden.

9. Hvad skal jeg medbringe til teltet?

Det er nyttigt at medbringe dine egne (badehåndklæder, viskestykker og køkkenhåndklæder. For flere tip og information kan du altid stille os spørgsmål.

10. Er der elektricitet i teltet?

Ja, el og belysning er tilgængelige i vores telte.

11. Er teltene modstandsdygtige over for nedbør?

Ja, tagene på vores Villatents er modstandsdygtige over for nedbør. Derudover vil du ikke lide af stigende fugt takket være træplankerne. Kort sagt, du er sikker og tør i din Villatent! Du kan også sidde udenfor på den overdækkede terrasse under et regnbruser.

12. Hvilken beholdning findes i min Villatent?

Se under listen over beholdninger for hver type telt:

13. Hvilke ekstra kan jeg reservere, når jeg reserverer?

Du kan bestille følgende ekstraudgifter mod et ekstra gebyr:

  • Sengelinnedpakke (15, - euro pr. Person)
  • Babypakke (3,50 euro pr. Nat)
  • Komfur inkl. Gasflaske (5 euro pr. Nat) (kan ikke reserveres i Holland, der er en fast opvarmning til rådighed her.)

Ønsker du at reservere noget ekstra, men har du glemt at informere os, når du booker? Intet problem, du kan give os besked op til to dage før ankomst. Du kan bestille noget ekstra via opgraderingslinket i den automatiske e-mail, du modtager kort før afgang. Selvfølgelig kan du også ringe til os på 085 301 08 98 eller sende en e-mail til mailme@villatent.nl.

14. Kan jeg medbringe et ekstra telt?

Det er ikke tilladt at placere et ekstra telt på hver campingplads. Hvis du vil medbringe et ekstra telt, bedes du kontakte os for at diskutere mulighederne. Hvis et ekstra telt er muligt, gælder maksimalt seks personer pr. Plads.

15. Kan jeg medbringe min hund?

Hvis du går glamping med din familie, så foretrækker du selvfølgelig at tage din firbenede ven med dig! Din hund er meget velkommen i vores Villatents og på de fleste campingpladser. Du betaler 5 euro ekstra pr. Nat. På campingpladsens side fremgår det af "Detaljerne", om din hund er velkommen på den pågældende campingplads eller ej. 

16. Hvordan kan jeg foretage en reservation?

Reservationer kan foretages 24/7 via vores hjemmeside. Du modtager straks din reservationsbekræftelse i din e-mail. Vi er også tilgængelige via telefon på arbejdsdage fra kl. 08:00 til 17:00 på 085 301 0898 eller via e-mail på mailme@villatent.nl. Vi hjælper dig gerne med at foretage din reservation.

17. Hvad er ankomst- og afrejsedagene?

I højsæsonen er ankomst- og afrejsedagene onsdag og lørdag med et ophold på mindst fire nætter. I lavsæsonen er det muligt at ankomme og afgang på enhver dag, du ønsker, med et ophold på mindst to nætter.

18. Hvad er ankomst- og afgangstiderne?

Du kan tjekke ind på campingpladsen fra kl. 16 og tjekke ud indtil kl. 10 på afrejsedagen. Vil du tjekke ind eller ud tidligere? Dette afhænger af tilgængelighed og rengøringsplan for campingpladsen. Det er bedst at nærme sig campingpladsen for dette.

19. Betaler jeg reservationsomkostninger?

Ja, reservationsomkostningerne er 35 euro pr. Booking. Vil du booke to forskellige campingpladser? Kontakt os venligst via telefon eller e-mail, så vi kan foretage reservationen for dig. Du betaler naturligvis kun reservationsomkostninger en gang.

20. Hvilke betalingsmetoder er der?

Hos Villatent betaler du altid på en sikker (online) måde. Tjek betalingsmulighederne nederst på hver side.

Vores bankoplysninger er:

IBAN: NL76RABO0312362064
I navnet på: Villatent Europe B.V.

21. Vil jeg modtage en betalingsbekræftelse?

21. Er du interesseret i modtage- og betalingsbetingelser?

22. Hvornår skal jeg foretage udbetalingen og den endelige betaling?

Hvis du bestiller mere end seks uger før afrejse, beder vi om et depositum på 30% af lejen. Depositum skal betales inden for otte dage. Den resterende betaling skal betales senest seks uger før ferien. Skal du rejse inden for seks uger efter din reservation? Derefter beder vi dig om at betale den samlede rejsesum inden for otte dage.

23. Hvad med turistafgift?

For ophold på vores campingpladser betaler du turistskat (også kendt som lokale skatter, parkafgifter eller fritidsafgifter). Disse omkostninger er ikke inkluderet i rejsesummen og skal betales på stedet. Du betaler pr. Person pr. Nat, og omkostningerne kan variere pr. Campingplads / kommune. Se priserne på den relevante campingplads.

 
Book din ideelle glampingferie