Villatent
Countries | Villatent

Lande

 

Holland

Oplev den ægte feriefølelse i Holland! Flere og flere vælger at holde ferie eller tage på weekendophold i det pragtfulde Holland. Holland er et alsidigt land med dets heder, skove, brede sandstrande, vandre- og cykelruter, hyggelige byer og kulturelle udflugtsmål. Nyd den friske luft, lyt til fuglenes sang, og nyd solen. I Holland kan du komme helt ned i gear. En ekstra fordel: Der er ikke så langt til Holland.
Vores campingpladser i Holland

Belgien

Kom og nyd Burgundian i Belgien; Belgien er kendt for sit lækre køkken. En glampingferie i Belgien er et sandt paradis for bon vivants. Derudover tilbyder dette lille land et enormt udvalg af aktiviteter. Kom ud i den smukke natur på mountainbike, på kano eller til fods. Foretrækker du en dag med shopping? Du kan forkæle dig selv i hyggelige byer som Bruxelles, Antwerpen, Brugge og Gent. Kort sagt er der masser at se og opdage i det smukke Belgien. Oplev vores udvalg af Villatents i Belgien og nyd en velfortjent ferie.
Vores campingpladser i Belgien

Frankrig

Frankrig er et meget populært feriemål. Den livsnydende livsstil, de smukke landskaber, flere hundrede år gamle slotte, bjerge og brede strande er grundene til, at mange elsker at holde ferie i Frankrig. Du kan køre derned i bil og nyde byerne, kulturen og naturen. Glamping i Frankrig? Vores Villatent telte står på campingpladser af høj kvalitet i forskellige dele af Frankrig. Ikke så langt væk hjemmefra eller helt nede sydpå ... alt er muligt!
Vores campingpladser i Frankrig

Italien

Italien er som ferieland kendt for sol, strand og kultur. Med de karakteristiske landsbyer, mange bjerge og søer, landskabet og det italienske køkken har Italien noget at byde på for enhver. Du kan holde en aktiv eller sportslig ferie, men du kan også rigtig slappe af på stranden eller ved swimmingpoolen. Søerne i det nordlige Italien, som fx Gardasøen og Lago Maggiore, er berømte. Mindre kendte, men ikke mindre pragtfulde, er søerne i det sydlige Italien, som fx Trasimenosøen eller Braccianosøen. La Dolce Vita - det søde liv - finder du i Italien!
Vores campingpladser i Italien

Spanien

Med den kilometerlange kystlinje er Spanien et perfekt feriemål, hvis du elsker sol, hav og strand. Det er landet med tapas, sangria, paella og siesta! Nyd at læse en bog på én af strandene, gå en slentretur på de hyggelige boulevarder, og få en bid mad på en restaurant med udsigt over havet. Eller nyd nattelivet i de livlige badebyer Blanes eller Lloret de Mar. Under din ferie på Costa Brava må du helt sikkert også besøge metropolen Barcelona!
Vores campingpladser i Spanien

Kroatien

Kroatien er et af de mest alsidige lande i Europa. Landet er kendt for at være et af de beste lande at tage på campingferie i. De fleste campingpladser ligger ved Adriaterhavskysten og på øerne. Der er hele 1778 kilometer kystlinje, og landet har mange øer, nationalparker og naturparker. Kroatien er kendt for det azurblå hav og de smukke vandfald! Landet har meget at byde på for både solnydere, campingentusiaster og naturelskere.
Vores campingpladser i Kroatien