Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

Vakantiepark de Italiaanse Meren | Villatent Ranger | 6 pers.

 
  1. Søg & Book
  2. Vakantiepark de Italiaanse Meren | Villatent Ranger | 6 pers.
Tilgængelighed og pris
 

Beliggenhed

Netherlands, Gelderland, Winterswijk
 

Beskrivelse

Fred og ro midt i naturen i den smukke Achterhoek-region.

På Feriepark de Italiaanse Meren står der fire Villatent Ranger-safaritelte, som er fuldt udstyrede til maksimum seks personer. I kraft af teltets unikke design har det en overraskende rummelighed og åben udstråling. Den brede stue med store vinduer og den store terrasse over hele teltets bredde sikrer, at hele familien rigtig kan nyde udelivet i fulde drag.
 
Villatent Ranger er et af vores mest luksuriøse safaritelte, og det har bl.a. aircondition, varme og et fuldt udstyret køkken med kogeapparat og opvaskemaskine. Indenfor er der et stort spisebord med komfortable stole; ideelt til hyggelige stunder sammen i for- og eftersæsonen.
 
Villatent Ranger har to soveværelser; et med en dobbeltseng og et med to køjesenge. Det helt unikke ved dette safaritelt er 'overetagen' (eller det åbne rum), hvor man kan komme op via trappen på terrassen. Heroppe findes et lille telt, hvor børnene rigtig kan hygge og boltre sig. Det sjove legenet oven over terrassen giver en helt særlig campingoplevelse, hvor børnene får følelsen af at lege i en trætophytte.

 

Faciliter

Generelt

  1. Wi-fi

Water fun

  1. Udendørs swimmingpool

Beliggenhed

  1. Vakantiepark de Italiaanse Meren