Villatent
Villatent - Zomer

For camping ejere

For camping ejere

Vi er Villatent, en ung organisation med vores egen vision om glamping. Vi tilbyder charmen ved camping kombineret med luksus i hjemmet! Vi har fuldt møblerede Villatents klar til vores gæster, udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Det betyder, at vores gæster straks kan nyde deres velfortjente ferie ved ankomsten til campingpladsen. Vi leder altid efter nye campingpladser, der matcher vores koncept. Ser du muligheder? Kontakt os for at diskutere mulighederne.

Glampingens popularitet vokser!

Glamping eller glamourøs camping er blevet et velkendt fænomen inden for rejser. Glamping opfylder kravene til dem, der ønsker at tilbringe deres ferie i et naturligt miljø, men ikke ønsker at være uden luksus og komfort i hjemmet. Det forventes derfor, at glampingens popularitet vil stige betydeligt i de kommende år. Nu kan det være et godt tidspunkt for dig at komme ind i det glampende markedssegment.

Vores syn på fremtiden

Vi tager feriens glæde for vores gæster meget alvorligt. Vi ønsker at reagere på den stigende efterspørgsel efter luksus og komfort i kombination med campingpladsens hjemlighed og charme. Vores mål har været at øge vores indkvarteringskapacitet, så endnu flere mennesker kan nyde denne unikke måde at campere på. Vi tilbyder komfort, luksus og afslapning og introducerer gerne vores gæster til den ultimative Villatent-oplevelse.

Sådan arbejder vi

Vi udlejer villa telte på campingpladser af høj kvalitet, hvor vi placerer vores luksus safaritelte med eller uden sanitære faciliteter. Vi betaler et årligt gebyr for teltpladserne. Vi leder efter partnere, som vi kan indgå i et langsigtet samarbejde med. Er du nysgerrig efter fordelene ved et sådant samarbejde? Vi viser dem gerne for dig.

Interesseret i et partnerskab?

Er du ejer af en smuk campingplads med store rum og gode faciliteter, og ser du muligheder for at arbejde sammen? Så er vi glade for at møde dig og diskutere, om et samarbejde kan startes. Kontakt os via info@villatent.nl eller ring +31 (0) 85301 08 98.

  • Et langsigtet samarbejde med Villatent
  • Vi tager os af alle marketingaktiviteter og arrangerer leje af teltene.
  • Garanteret indkomst uanset teltene.
  • Robuste safaritelte af høj kvalitet, der har en positiv effekt på din campingplads på grund af deres udseende.
  • Der er gæster, der bruger mere end gennemsnittet på campingpladsen.