Villatent

Feriepark de Bronzen Emmer | Holland

Feriepark De Bronzen Emmer

Skøn feriepark skjult i det grønne i et af de flotteste områder i Drenthe

Pragtfuldt beliggende i det flotte Drenthe finder du Feriepark de Bronzen Emmer omgivet af smukke skove. På denne alsidige feriepark kommer du ikke til at kede dig. Tag en dukkert i vores indendørs swimmingpool, eller kobl helt af i saunaen. Men det mest unikke ved denne feriepark er rideskolen. Den ligger i udkanten af skoven og har direkte adgang til ridestierne i Drenthe.

Som gæst på Feriepark de Bronzen Emmer har du adgang til alle de mange faciliteter, som garanterer en fantastisk ferie. Ud over rideskolen, swimmingpoolerne, og saunaen finder du på parken også forskellige sportsbaner til bl.a. beachvolleyball, tennis, fodbold og petanque.

Villatent på Feriepark de Bronzen Emmer

På Feriepark de Bronzen Emmer står vores Villatent Nomad, som er fuldt udstyrede til maksimum seks personer. Bemærk: Disse telte afviger lidt fra vores velkendte luksustelt med badeværelse XL. Med et flot PVC-gulv og soveværelser med trævægge er disse telte endnu mere luksuriøse, end du er vant til hos Villatent. Da der er varme i alle teltene, kan du også nyde en skøn glampingferie i for- og eftersæsonen.

Rideskole de Bronzen Emmer

Som rytter eller kusk er det skønt at tage ud i den frie natur med hesten. Tag en tur rundt i skovene, over lyngområder, langs enge, sandområder og godser. Her kan du nyde den friske luft, omgivelserne og landskabet. Mærk følelsen af frihed. Campingpladsens rideskole ligger i udkanten af skoven og har direkte adgang til ridestierne i Drenthe.

Opdag det hyggelige Drenthe

De Bronzen Emmer er den perfekte base for en pragtfuld vandre- cykel- og/eller ridetur. I nærheden finder du skove, stendysser og lyngområder med fåreflokke. Men i kort afstand fra campingpladsen ligger der også autentiske landsbyer som fx Meppen, Gees og Oud Aalden med forskellige værksteder, museer og restauranter.

 
 1. Indendørs swimmingpool og soppebassin
 2. Egen rideskole i udkanten af skoven
 3. I det smukke og grønne Drenthe
 
Book nu eller tag en mulighed
 

Villatents på De Bronzen Emmer(1)

Fra
449 €
383 €

De Bronzen Emmer | Villatent Nomad | 6 pers.

Netherlands, Drenthe, Meppen
62JaIngenIngen
   
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. > 500 pladser
  2. Børn op til 6 år
  3. Børn fra 6 - 12 år
  4. Hunde tilladt
  5. På cykel- og vandreruter
  6. Vaskemaskiner
  7. Wifi
   

  Fritid

  1. Basketballbane
  2. Beachvolleyball
  3. Billard
  4. Cykeludlejning
  5. Boules
  6. Rideskole
  7. Ridning
  8. Sportsplads(er) til forskellige sportsgrene
  9. Bordtennis
  10. Tennisbane
  11. Fodboldbane
   

  Svømning

  1. Indendørs pool
  2. Småbørnspool
  3. Sauna
  4. Solarium
   

  Mad og drikke

  1. Bar
  2. Snackbar
  3. Restaurant med terrasse
   

  Åbningstider

  Feriepark
  1. april til 30. oktober 2022 

  Indendørs pool
  22. april til 30. oktober 2022 >29. april til 8. maj, 25. maj til 29. maj, 3. juni til 6. juni, 15. juli til 21. august. Og alle weekender mellem den 29. april og den 4. september.

  Snackbar 
  22. april-30. oktober 2022 >29. april-8. maj, 25. maj-29. maj, 3. juni-6. juni, 15. juli-21. august. Og alle weekender mellem den 29. april og den 4. september.

  Sandwich kiosk
  29. april til 8. maj, 25. maj til 29. maj, 3. juni til 6. juni, 15. juli til 21. august.

  Animation 
  1. maj (29. april til 8. maj), Kristi Himmelfartsweekend (25. maj til 29. maj), pinseweekend (3. juni til 6. juni) og sommerferie (15. juli til 21. august). I disse dage er der et fritidsprogram hele dagen.

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Til stede i hele parken
  Turistskat

  Betal på stedet
  Faciliteter

  Antal faciliteter såsom wellness mod betaling
  Ekstraudstyr

  Opvarmning er tilgængelig i teltet

   
  Se grundplan
   
   
   

  The surroundings

  A suitable campsite for everyone

  De Bronzen Emmer is the perfect base for exploring Drenthe by bike, by foot or on horseback. You will find forests, dolmens and sheep-studded heaths and meadows in the area, but charming villages such as Meppen, Gees and Oud Aalden with their various studios, museums and restaurants are also nearby.

   
  Book en Villatent hos De Bronzen Emmer