+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

10%
TIDLIG RESERVATIONSRABAT
Gyldig indtil 1. marts
Gratis afbestilling indtil 1. april
✓ Book nu 

Corona | Villatent

  1. Corona information
 

Opdateret: 02/17/2021

Ofte stillede spørgsmål om coronavirus

Har du booket en ferie i Villatent, eller vil du booke en ferie, men er du i tvivl på grund af koronavirussen? Vi kan ikke fjerne uroen, men selvfølgelig tænker vi sammen med dig om alternativer og muligheder. For hvis der er en ting, som vi synes er vigtig, er det, at du kan gå på ferie ubekymret og med glæde!

Rådgivning fra Udenrigsministeriet

Naturligvis kan vi ikke forudsige, hvordan virussen vil udvikle sig, men selvfølgelig holder vi nøje øje med nyhederne pr. Land. I dette følger vi råd fra Udenrigsministeriet. Selvfølgelig er det altafgørende, at vi som Villatent ikke lader dig tage på ferie til en destination, der betragtes som usikker. Vi står for en ubekymret ferie, hvor sjov er altafgørende.

Gratis afbestilling? Intet problem!

Har du booket din ferie, men ændrer du dig stadig? Du kan annullere din ferie gratis indtil 1. april 2021. Der opkræves ingen omkostninger, og vi refunderer udbetalingen. Hvis du har betalt (op) med en kupon, modtager du beløbet tilbage i form af en kupon. Dette er gyldigt indtil udgangen af ​​oktober 2022. Hvis du har betalt (ned) med bank, vil du modtage beløbet tilbage på din bankkonto.

Bemærk: gælder kun for reservationer foretaget fra 1. januar 2021 til 31. marts 2021.

Corona pengene tilbage garanti

Derudover garanterer vi en fuld refusion (minus 35, - euro-reservationsomkostninger), hvis dit ophold annulleres på grund af ændret rejsevejledning på grund af koronakrisen. (Kode rød eller orange.) Dette gælder op til 1 dag før ankomst.

Ombook din ferie? Som kan!

På Villatent kan du ændre din ferie op til 14 dage før ankomst. Der er naturligvis et par 'spilleregler' knyttet til dette:

• Ombooking kan ske gratis uden at give en grund.
• Du kan ombooke op til 14 dage før ankomstdatoen;
• Ombookingsgarantien gælder for hele reservationen;
• Ombooking er kun mulig på baggrund af tilgængelighed;
• Ombooking er kun mulig i samme sæson (2021);
Ombooking til 2022 er derfor ikke mulig;
• Hvis rejsesummen for den ombookede ferie er lavere end den oprindelige reservation, refunderes forskellen ikke;
• Hvis rejsesummen for den ombookede ferie er højere end den oprindelige reservation, opkræves yderligere omkostninger;
• Opholdets varighed skal være den samme;
• Du kan booke om via telefon eller via mailme@villatent.nl. Angiv, hvad din ønskede ankomstdato vil være, så kontrollerer vi tilgængelighed;
• Vi bekræfter ombookingen via e-mail.

Jeg vil ikke længere på ferie. Kan jeg annullere min ferie på grund af coronavirussen?

Hvis du stadig vil aflyse din ferie (efter 1. april eller for et område, der ikke har en rød / orange kode), gælder de generelle vilkår og betingelser som accepteret, når du foretager reservationen. Afbestillingsomkostninger kan muligvis inddrives fra din afbestillingsforsikring. Dette afhænger af betingelserne for din forsikring. Reservationsomkostninger refunderes under ingen omstændigheder.

Vi rådgiver dig gerne

Ubekymret på ferie med Villatents sikkerhed. Det er det, vi står for, og du kan forvente af os. Derfor er vi glade for at tænke sammen med dig om alternative rejsedestinationer. Vi forstår, at dette er meget besvær for dig, og derfor støtter vi dig gerne. Når alt kommer til alt er det irriterende nok, at dit første valg udløber. Det vigtigste er, at du kan tage på ferie med glæde i Villatent. Vi rådgiver dig gerne!

Ansvarsfraskrivelse

  • Denne samarbejdspolitik korona i forbindelse med coronavirus-udbruddet er en tilføjelse til vores vilkår og betingelser
  • Depositum med en kupon betyder også en refusion med en kupon
  • Villatent har til enhver tid ret til at justere politikken med hensyn til korona
  • Ændringer, afbrydelse eller justeringer af betingelserne eller indholdet af denne korrespondancepolitik corona vil blive annonceret af Villatent via denne side villatent.nl/informatie-coronavirus
  • Hollandsk lov gælder for bookinger foretaget via en hollandsk kanal.
 
Se alle campingpladser