Camping La Masia | Spanien

 1. La Masia

La Masia

En populær familiecampingplads på Costa Brava

Camping La Masia er en populær familiecampingplads på Costa Brava, lige under Blanes. Det er kun 300 meter gåtur fra campingpladsen til den fine sandstrand. De hyggelige boulevarder i Blanes med barer, restauranter og butikker er rundt om hjørnet. Nyd solen, havet og stranden om dagen, og oplev de livlige Blanes om aftenen. Campingpladsen ligger perfekt til Barcelona (ca. 70 km), Tossa de Mar med slottet på neset og Gerona med sin smukke, delvist murede by med smalle gader og autentiske butikker. De smukke strande, det professionelle underholdningsteam, de gode faciliteter og den perfekte placering er ingredienser til en dejlig ferie på Costa Brava!

La Masia er en populær campingplads blandt hollænderne. På campingpladsen finder du alle de faciliteter, du har brug for: to receptioner med venlige medarbejdere, et supermarked til daglige (små) dagligvarer, to svømmebassiner, et wellness-område med spa, en omfattende sportspark, forskellige legepladser, et animationsrum, miniklub og bibliotek. Vil du have en bid at spise? Derefter kan du gå til restauranten, en hurtig bid i snackbaren, eller du kan få en is, drikke eller snack i poolbaren. Du er også så (500 meter) i den travle Blanes, hvor du kan finde mange hyggelige barer og restauranter.

Villatents ved La Masia

På Camping La Masia er der fire Villatent Outback telte. Teltene er fem meter lange og fuldt udstyret til op til fem personer. Teltene er to og to ved siden af ​​og overfor hinanden. Se kort: nummer 4505, 4506, 4507 og 4508. De er perfekt placeret i udkanten af ​​børnenes underholdningsområde! Teltene har en ventilator, der giver ekstra køling under de varme dage.

Swimmingpool, wellness og strand

La Masia er ideelt placeret kun 300 meter fra stranden. Campingpladsen har to smukke swimmingpools med masser af liggestole og parasoller. Børn kan hygge sig i timevis i soppebassinet med legeredskaber. Er du klar til afslapning? Derefter kan du bruge wellness-komplekset med sauna, indendørs swimmingpool, tyrkisk bad og massage mod betaling. Wellnessen er kun tilgængelig for voksne. Der arrangeres en særlig wellness-time for børn. Elsker børnene dias? Derefter anbefales et besøg i Water World Water Park i Lloret de Mar (16 minutters kørsel).

Aktiviteter og underholdning

I højsæsonen arrangerer et professionelt underholdningsteam aktiviteter såsom shows, turneringer, vand- og sportsaktiviteter, filmaftener og et superdisko. Sjove spil og håndværksmorgne arrangeres for børn fra 4 år. Animationsteamet taler engelsk og spansk.

 
 1. 300 meter fra stranden
 2. Beliggende i udkanten af ​​det travle Blanes
 3. Stor familiecampingplads med omfattende faciliteter
 
Book nu eller tag en mulighed
 

Villatenten(1)

Fra
484 €
371 €

La Masia | Villatent Outback | 5 pers.

Spain, Costa Brava, Blanes
52JaJaJa
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. > 500 pladser
  2. 1250 km +
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 - 12 år
  5. Børn fra 12 år
  6. Hund tilladt
  7. Vaskemaskiner
  8. Skabe
  9. Tæt ved havet
   

  Fritid

  1. Tennisbane
  2. Cykeludlejning
  3. Volleyballbane
  4. Fitnessbibliotek
  5. Jeu de boules
  6. Bordtennis
  7. Hoppeslot
  8. Legeplads
  9. Miniklub
  10. Animation
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
  2. Småbørns pool
   

  Mad og drikke

  1. Shop
  2. Brødsalg
  3. Restaurant
  4. Snackbar
  5. Takeaway
  6. Bar
   

  Åbningstider

  Camping
  1. maj til 30. september 2021
  Svømmepøl
  1. maj til 30. september 2021
  Animation
  Juli og august 2021
  Lavsæson hver weekend
  Cateringindustri
  1. maj til 30. september 2021
  Butikker
  1. maj til 30. september 2021

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Mod et gebyr på hele campingpladsen

  Animation
  Engelsk og spansk

  Penge
  Hæveautomat tilgængelig på campingpladsen

  Turistskat
  Betal på stedet 0,60 € p.p.p.n.

  Ekstraudstyr
  Ventilator til stede i teltet

   
  Se grundplan
   
   
   
   
   

  De omgeving
  Voor iedereen een passende camping

  Camping La Masia is perfect gelegen ten opzichte van Barcelona (ca. 70 kilometer), Tossa de Mar met zijn burcht op de landtong en Gerona met haar mooie, gedeeltelijk ommuurde stad met smalle straatjes en authentieke winkeltjes. De mooie stranden, het professionele animatieteam, de goede faciliteiten en de perfecte ligging zijn ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan de zonnige Costa Brava!

   
  Book en Villatent hos La Masia
   
   

  Andre populære campingpladser i området