Il Poggetto | Italien

 1. Il Poggetto
 

Il Poggetto

Hyggelig familiecampingplads i Toscana, ikke langt fra Firenze

Il Poggetto er en behagelig familiecampingplads, omgivet af toscanske bakker og ikke langt fra Firenze. Campingpladsen ligger i nærheden af ​​byen Troghi og er omgivet af Chianti-området. En halv times kørsel fra campingpladsen finder du den historiske by Firenze og Siena, Pisa, Lucca San Gimignano er også let tilgængelige og absolut et besøg værd! På Camping Il Poggetto bor du i det toscanske landskab mellem oliventræer og vinmarker.

Centralt placeret på Camping Il Poggetto finder du receptionen, butikken, restauranten og swimmingpoolen. I restauranten kan du spise frokost såvel som middag, men du kan også hente måltider her. Sportsentusiaster kan hygge sig på campingpladsen på volleyballbanen, fodboldbanen eller spille en 'runde omkring (tennis) bordet'. Wi-Fi er tilgængeligt overalt på campingpladsen mod et gebyr.

Vil du udforske området? Du kan leje elektriske cykler og mountainbikes i receptionen. Der er mange cykelruter i området, og du kan også udforske området til hest. Der er en hestegård tæt på campingpladsen, og de arrangerer specielle ture gennem de smukke omgivelser.

Villatents på Il Poggetto

Camping Il Poggetto har fire Villatent Wood-telte. Teltene har en ventilator, der giver ekstra køling under de varme dage. Du kan brusebad i de velholdte sanitetsbygninger (rundt om hjørnet fra teltene), der er udstyret med omklædningsrum, brusere, håndvaske, børnetoiletter og et specielt babyværelse. Teltene ligger ved siden af ​​hinanden i en behagelig gade med udsigt over campingpladsen. Overfor Villatents er andre campister med deres eget telt eller campingvogn. Så du nyder virkelig campingpladsens charme, men i et luksuriøst Villatent, der er fuldt udstyret til op til fem personer.

Svømning sjovt

Campingpladsen har en stor udendørs swimmingpool. Her er liggestole og parasoller tilgængelige gratis. Fra poolen har du en smuk udsigt over det toscanske landskab. Det er obligatorisk at bære en badehætte i swimmingpoolen. Mens børnene har det sjovt, kan du slappe af i jacuzzien eller drikke en velfortjent vin på terrassen.

Animation og aktiviteter

I højsæsonen er der et underholdningsteam, der organiserer forskellige aktiviteter. Der er en miniklub for små børn, og der arrangeres sportsaktiviteter for ældre børn. Animationen er rettet mod børn op til 10-12 år gamle. Voksne kan deltage i vandtræningen eller nyde livemusik eller aftenforestilling i restauranten.

 
 1. Beliggende blandt oliventræer og vinmarker
 2. Bussen til Firenze stopper foran campingpladsen
 3. Stor udendørs swimmingpool med smuk udsigt
 
Book nu eller tag en mulighed

Villatents på Il Poggetto(1)

Fra
378 €
294 €

Il Poggetto | Villatent Wood | 5 pers.

Italy, Florence, Troghi
52JaJaJa
   
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. 61 - 250 standpladser
  2. 1250 km +
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 - 12 år
  5. Hund tilladt
  6. Vaskemaskiner
   

  Fritid

  1. Cykeludlejning
  2. Sportsbane
  3. Fodboldbane
  4. Volleyballbane
  5. Fitness
  6. Ridning
  7. Bordtennis
  8. Miniklub
   

  Mad og drikke

  1. Butik
  2. Brødsalg
  3. Restaurant
  4. Snackbar
  5. Bar
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
   

  Åbningstider

  Camping
  27. marts til 31. oktober 2021
  Svømmepøl
  1. maj til 30. september 2021
  Animation
  Juli og august 2021
  Bar og restaurant
  1. april til 31. oktober 2021
  Butikker
  1. april til 31. oktober 2021

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Tilgængelig overalt på campingpladsen mod et gebyr
  Svømmepøl

  Badehætte obligatorisk
  Håndklæder
  € 7 pr. Sæt til leje på campingpladsen
  Ekstraudstyr

  Ventilator til stede i teltet

   
  Se grundplan
   
   
   

  The surroundings
  A suitable campsite for everyone

  The campsite surroundings have plenty to offer. You can rent electric bicycles or mountain bikes at the reception. The area boasts many cycling routes, and you can also explore the area on horseback. There is a horse ranch close to the campsite which organises special tours of the amazing surroundings.

   
  Book en Villatent hos Il Poggetto
   
   

  Andre populære campingpladser i området