+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl
Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

10%
RABAT 🌞

På alle helligdage i Frankrig,
Spanien, Italien og Kroatien!
✓ Book nu 

Camping Colleverde | Italien

 1. Camping Colleverde
 
 1. Perfekt sted for en bytur
 2. Udsigt fra din Villatent-terrasse på swimmingpoolen
 3. Centralt beliggende i Toscana

Camping Colleverde

Centralt beliggende i Toscana nær den kulturelle by Siena

Camping Colleverde er en smuk campingplads, centralt beliggende i Toscana. Campingpladsen ligger kun to kilometer fra centrum af den store kulturby Siena. Et besøg i denne smukke by kan ikke gå glip af under din ferie, og et besøg i Pisa og Firenze anbefales også. Fra terrassen på dit Villatent har du udsigt over swimmingpoolen, hvor du kan svømme omgange og tage en drink i poolbaren.

Læs mere om campingpladsen

Camping Colleverde er et smukt sted kun to kilometer over Siena. Campingpladsen er ideelt placeret for at opdage denne store kulturby og har derfor mange tiltrækkende gæster, der rejser gennem Toscana. Vil du besøge Siena? Derefter kan du efterlade bilen på campingpladsen og køre med bus. Kun 100 meter fra campingpladsen finder du busstoppestedet, der fører dig til centrum af byen. Et besøg i Duomo di Siena-katedralen, Piazza del Campo og klatring på Torre del Mangia anbefales absolut.

På campingpladsen kan du nyde et lækkert måltid i restauranten med en traditionel stenovn. Du kan sidde på terrassen og nyde en lækker frokost eller italiensk pizza. Vil du have en drink efter middagen? Dette er muligt i den hyggelige bar ved siden af ​​restauranten. Der er en lille butik, hvor du kan købe de vigtigste dagligvarer og friske rundstykker.

Villatent på Camping Colleverde

Camping Colleverde har to Villatent Luxe-telte, der passer til maksimalt fem personer. Teltene har en ventilator, der giver ekstra køling under de varme dage. Teltene er placeret ved siden af ​​hinanden på smukke, rummelige pladser (se kort) og er tilgængelige via trapper. Begge telte er midt på campingpladsen og har udsigt over swimmingpoolen. Foran teltet har du plads til at grille og hvile i din hængekøje. Sanitære faciliteter og swimmingpoolen er i nærheden, så du behøver ikke at gå langt. Du kan parkere din bil tæt på teltet.

Svømmepøl

Campingpladsen har en stor swimmingpool med en dyb og lav ende. Der er masser af liggestole til rådighed ved poolen, og der er en bar, hvor du kan nyde en forfriskende drink. Det er obligatorisk at bære en badehætte, og swimmingpoolen er åben (hvis vejret tillader det) fra 1. juni til 1. september.

Omgivelser

Der er ikke noget animationsteam på Camping Colleverde. Der er masser at se og opleve i området. Den nærliggende Siena er kendt for sin smukke katedral, museer, historie og kunst. Du kan gå vild i de smalle gyder i denne middelalderlige by. To gange om året (i juli og august) er hele byens centrum lukket for Palio, et hestevæddeløb på Piazza del Campo. Hele byens centrum vil være lukket for denne spektakulære begivenhed. Denne begivenhed er et besøg værd.

Vinelskere kan tage en dejlig dagstur gennem Chianti-regionen mellem Firenze og Siena. Vinen indeholder også en lækker pecorino-ost! Hvis du vil nyde mere kultur, anbefales et besøg i San Gimignano absolut. Denne middelalderlige by er omgivet af en mur og er kendt for sin imponerende silhuet med fjorten tårne. Du kan også tage en tur til Firenze, Lucca, Volterra, Vinci eller Pisa.

 
Book nu eller tag en mulighed

Villatents på Camping Colleverde(1)

Fra
292 €
217 €

Camping Colleverde | Luksustelt 5 pers.

Italy, Le Scotte, Siena
52JaJaJa
   
   

  Camping

  1. 61 - 250 steder
  2. 1250 km +
  3. Børn fra 6 - 12 år
  4. Børn fra 12 år
  5. Hund tilladt
  6. Ekstra telt tilladt

  Fritid

  1. Fitness
  2. Legeplads

  Mad og drikke

  1. Butik
  2. Brødsalg
  3. Restaurant
  4. Bar

  Svømning

  1. Udendørs pool
   

  Beliggenhed

  Grundplan

  Grundplan Camping Colleverde

  Åbningstider

  Camping
  5. marts til 31. oktober 2021
  Svømmepøl
  1. juni til 15. september 2021
  Cateringindustri
  1. april til 31. oktober 2021
  Butikker
  4. april til 30. september 2021

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Gratis i receptionen
  Svømmepøl
  Badehætte obligatorisk
  Sengetøj
  Løse lagner i stedet for dynebetræk
  Turistskat
  Betales på stedet € 1,00 p.p.p.n. (Fra 11 år)
  Ekstraudstyr
  Ventilator til stede i teltet

  Stemningsindtryk Villatent

   
   
  Book en Villatent hos Camping Colleverde
   

  Andre populære campingpladser i området