+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl
Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

10%
RABAT 🌞

På alle helligdage i Frankrig,
Spanien, Italien og Kroatien!
✓ Book nu 

Fritidspark de Lucht | Holland

 1. Fritidspark de Lucht
 
 1. Ideel til børn op til 14 år
 2. Med sin egen fiskedam
 3. Beliggende i smukke omgivelser

Fritidspark de Lucht

Hyggelig familiecampingplads på Grebbelinie

Kan du lide afslapning eller mere action? Fritidspark de Lucht har alt at tilbyde! Du kan slappe helt af og nyde din fritid i denne hyggelige rekreative park. Forlystelsesparken er unikt placeret på Grebbelinie mellem Utrechtse Heuvelrug National Park og Hoge Veluwe National Park. Ud over cykelglæde er der masser at se og gøre på denne rute for store og små. Der er en fiskedam placeret på rekreative park, en indendørs swimmingpool (med et udtrækkeligt tag, så denne swimmingpool fungerer som en udendørs swimmingpool i godt vejr). Derudover har den nok faciliteter til børnene, såsom en vandlegeplads!

Læs mere om Fritidspark

Hele familien vil have uendelig sjov på Recreation Park De Lucht. Fra svømning og bygning af sandslotte til cykling, gåture eller tennis. Der er masser af legeområder på legepladsen, i skoven, med underholdningsprogrammet og med dyrene. I højsæsonen og på helligdage er der et omfattende og underholdende animationsprogram for børn op til 12 år.

Villatents på Recreation Park De Lucht

Fra sæsonen 2021 vil Fritidspark De Lucht huse helt nye Villatent Luxe med sanitære XL-telte, der er fuldt udstyret til op til seks personer. Teltene har alle aircondition og varme.

Teltene er hyggelige sammen på deres egen (bilfri) mark. Denne campingplads ligger i nærheden af ​​fiskedammen, vandlegepladsen og den (uddannelsesmæssige) skov. Vidunderlige steder at hygge sig for store og små. Parkering er en kort gåtur fra teltene.

Hunde tilladt i Recreation Park De Lucht

Du kan med sikkerhed tage din hund med på ferie. Din hund er meget velkommen på campingpladsen og i vores Villatents. Højst 2 hunde er tilladt pr. Tonehøjde. Vær opmærksom på den hundefri del af webstedet; hunde er ikke tilladt her. Så husk at hunden ikke kan gå i swimmingpoolen, campingbutikken og cateringbranchen. Hunden har lov til at løbe frit på hundens træningsområder.

Velegnet til børn op til 14 år

Fritidspark de Lucht er perfekt til en behagelig og ubekymret ferie for hele familien. Især for børn op til og med 14 år er der masser at gøre på denne campingplads og i området. Tænk på svømning, cykling, kanosejlads, paintball og en klatreskov. Der er også en legeplads for børn i parken med gynger, klatre- og legeudstyr, en stor sandkasse og en lufttrampolin. Du kan holde dig i form ved at træne regelmæssigt på fitnessudstyret eller slå en bold på tennisbanen. I samarbejde med IVN Veenendaal er der udviklet en pædagogisk skov i rekreative park De Lucht. Sjove og uddannelsesmæssige aktiviteter vil blive organiseret i skoven for store og små. Mulighederne er uendelige!

Nyd omgivelserne

Fritidspark De Lucht ligger i et smukt område på Grebbelinie, mellem Utrechtse Heuvelrug National Park og Hoge Veluwe National Park. Fritidspark de Lucht er perfekt til en behagelig og ubekymret ferie for hele familien. Uanset om du leder efter et museum, en forlystelsespark eller de mange cateringfirmaer af høj kvalitet, finder du det hele her. Oplev for eksempel historien om Anden Verdenskrig på Grebbelinie. Vidste du, at fem af de smukkeste mountainbikeruter i Holland ligger i den umiddelbare region?

Leder du efter vand sjov? Tag derefter en dukkert ved Swimmingpool 't Willaer. Puljen har tre store opvarmede puljer med et dias og to dykkerbrætter. Ud over svømning kan du også bruge legepladsen og forskellige felter til boldspil.

Er du mere en naturlig vandelsker? På 20 minutters kørsel finder du Henschotermeer, en stor rekreativ sø for store og små. Denne sø er beliggende naturligt i skoven i Utrechtse Heuvelrug. Ud over at svømme, bygge sandslotte eller bare flyde, kan du også tage en dejlig tur rundt om denne smukke sø.

 
Book nu eller tag en mulighed

Villatents på Fritidspark De Lucht(1)

Fra
449 €
416 €

Feriepark de Lucht | Luksustelt med badeværelse XL | 4-6 pers.

Netherlands, Utrecht, Renswoude
62JaJaJa
   
   

  Camping

  1. 250 - 500 steder
  2. 0 - 250 km
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 - 12 år
  5. Teenagere fra 13 - 14 år
  6. Hunde tilladt
  7. På cykel- og vandreruter

  Fritid

  1. Fiskedyr
  2. Dyreeng og hestegrop
  3. Tennisbane
  4. Udendørs fitness
  5. Legeplads og sandkasse
  6. Cykel- og gokartudlejning
  7. Uddannelsesskov
  8. Hoppeslot
  9. Animation til små børn (op til 6 år)
  10. Animation til børn (6-12 år)

  Mad og drikke

  1. Snackhjørne
  2. Restaurant
  3. Campingshop
  4. Brød fås på campingpladsen

  Svømning

  1. Indendørs og udendørs pool
  2. Småbørns pool
   
   

  Beliggenhed

  Grundplan

  Grundplan de Lucht

  Åbningstider

  Camping
  1. april til 30. september 2021
  Svømmepøl
  20. april til 30. september 2021
  Svømning for ældre 9:00 - 10:00
  Alle aldre kl. 10-19

  Ekstra aftenåbning: 13. juli til 1. september
  Alle aldre 20:00 - 22:00
  Animation
  1. maj til 3. september 2021
  Cateringindustri
  1. april til 30. september 2021
  Butik
  1. april til 30. september 2021
  (Lavsæson fredag, lørdag og søndag)

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Til stede i hele campingpladsen. Gratis i 20 minutter pr. Døgn. Ekstra timer med WiFi internet kan købes.
  Turistskat

  Betal på stedet
  Ekstraudstyr

  Aircondition og varme er tilgængelige i teltet

  Stemningsindtryk De Lucht

   
   
  Book en Villatent hos Fritidspark de Lucht
   

  Andre populære campingpladser i området