+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl
Søg & BookVillatentCampingpladserVillatent luksustelteLandeCorona information

10%
RABAT 🌞

På alle helligdage i Frankrig,
Spanien, Italien og Kroatien!
✓ Book nu 

Feriepark Sallandshoeve | Holland

 1. Feriepark Sallandshoeve
 
 1. I nærheden af ​​Sallandse Heuvelrug
 2. Fred og rum
 3. Børnevenlig feriepark i Overijssel

Feriepark Sallandshoeve

Hyggelig familiecampingplads tæt på Holterberg naturreservat

Glamping i et smukt naturreservat? Den børnevenlige Feriepark Sallandshoeve ligger i nærheden af ​​Sallandse Heuvelrug i Overijssel. Børnene løber tør for tid i denne smukke park! Legepladsen, legedammen, swimmingpoolen og underholdningsteamet vil ikke give dig et øjeblik af kedsomhed. Oplev området på cykel eller til fods og nyd den smukke natur. Tid til lidt handling? Så tag en mountainbike og kryds gennem skoven. For golfentusiaster er der fire smukke baner i nærheden af ​​Feriepark Sallandshoeve.

Læs mere om Feriepark

Hele familien vil have uendelig sjov på Feriepark Sallandshoeve. Sallandse Heuvelrug National Park er det perfekte sted til vandre- og cykelture. Underholdningsteamet organiserer masser af aktiviteter i de fleste ferieperioder. Tænk på quests, puljespil, turneringer og meget mere!

Villatents på Feriepark Sallandshoeve

Fra sæsonen 2021 vil Feriepark Sallandshoeve huse helt nye Villatent Luxe med sanitære XL-telte, der er fuldt udstyret til op til seks personer. Teltene har alle aircondition og varme.

Teltene er pænt placeret i en (bilfri) gade. Denne campinggade er placeret på den legende dam, klatrepyramiden og midt på campingpladsen. Ud over dette har alle vores Villatents en uhindret udsigt. Parkeringen er placeret en kort gåtur fra Villatents.

Tager du en hund på ferie? Der kan!

Din hund er meget velkommen i vores Villatents. Højst to hunde er tilladt pr. Tonehøjde. På ferieparken ved Sallandse Heuvelrug er du tæt på et sted, hvor din hund kan lege. I dette naturreservat er der specielle områder, hvor din hund kan løbe rundt.

Velegnet til børn op til 12 år

Feriepark Sallandshoeve er perfekt til en hyggelig og ubekymret ferie for hele familien. Især for børn op til og med 12 år er der masser at gøre på denne campingplads og i det omkringliggende område. Tænk på svømning, cykling, minigolf, bordtennis og legedammen. Parken har også en legeplads for børn, en legeplads med en lufttrampolin og en svævebane. Derudover er der mulighed for at leje en gokart, så børnene kan køre rundt på campingpladsen med deres venner. Ingen cykel men nysgerrig efter området? På campingpladsen er der også mulighed for at leje en cykel, så du kan udforske de smukke omgivelser.

Nyd omgivelserne

Feriepark Sallandshoeve ligger i smukke omgivelser. Ud over Sallandse Heuvelrug National Park finder du også Spoelenberg. Skovene, mange planter og dyr er en perfekt base for naturelskere. Feriepark Sallandshoeve ligger mellem smukke farvande, så en dag med sejlads, kano eller paddle boarding anbefales absolut!

Tid til lidt spænding og fornemmelse? Besøg derefter Avonturenpark Hellendoorn! Denne forlystelsespark er skjult i skoven og har over 30 topattraktioner, der garanteret giver sjov.

Klar til en dukkert i en udendørs pool? Swimmingpool de Tippe ligger mindre end 20 minutter i bil. Denne udendørs swimmingpool har ikke mindre end tre opvarmede pools, inklusive en konkurrencepool med rutsjebane. Rundt puljerne er der også mulighed for at lege på legepladsen eller nyde det dejlige vejr.

Oplev provinsen Overijssel

Ture til landsbyer og byer i området må ikke glemmes i provinsen Overijssel. Den kulturhistoriske by Zwolle er en attraktiv by at besøge og fantastisk til en dag med shopping. Byen Zutphen ligger ved vandet, og de imponerende handelshuse inviterer dig til at besøge denne smukke by. Tid til lidt handling? Du finder forskellige mountainbikeruter på hjemmesiden eller i receptionen. For golfentusiaster er der ikke mindre end fire golfklubber i området, hvoraf den ene kun ligger 14 km fra Feriepark Sallandshoeve.

 
Book nu eller tag en mulighed

Villatents på Sallandshoeve(1)

Fra
449 €
416 €

Feriepark Sallandshoeve | Luksustelt med badeværelse XL | 4-6 pers.

Netherlands, Province of Overijssel, Nieuw Heeten
62JaIngenJa
   
   

  Camping

  1. 250 - 500 steder
  2. 0 - 250 km
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn 6 - 12 år
  5. Hunde tilladt
  6. Cykel- og vandreruter

  Fritid

  1. Legedam
  2. Bowlingbane
  3. Animation
  4. Legeplads
  5. Cykel- og gokartudlejning
  6. Minigolf
  7. Air trampolin
  8. Animation til små børn (op til 6 år)
  9. Animation til børn (6-12 år)

  Mad og drikke

  1. Snackbar
  2. Restaurant
  3. Terrasse

  Svømning

  1. Indendørs pool
  2. Spil dam
   
   

  Beliggenhed

  Grundplan

  Grundplan Sallandshoeve

  Åbningstider

  Camping
  Bed receptionen om aktuelle åbningstider

  Svømmepøl
  Bed receptionen om aktuelle åbningstider

  Animation
  I løbet af alle skoleferier

  Cateringindustri
  Bed receptionen om aktuelle åbningstider

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Der er gratis WiFi i hele parken
  Turistskat
  At betale på stedet i receptionen: € 1,30 p.p.p.n
  Håndklæderpakke
  Fås i receptionen mod et gebyr
  Køkkenpakke
  Fås i receptionen mod et gebyr
  Ekstraudstyr
  Aircondition og varme er tilgængelige i teltet

  Stemningsindtryk Sallandshoeve

   
   
  Book en Villatent hos Feriepark Sallandshoeve
   

  Andre populære campingpladser i området