Country Resort de Papillon | Holland

 1. Country Resort de Papillon
 

Country Resort de Papillon

En 5-stjernet campingplads midt i naturen i smukke Twente.

Country Resort de Papillon er en naturcampingplads i smukke Twente. Der er mange cykel- og vandreruter i området, og stedet er omgivet af hække, floder, enge og smukke landsbyer. Her kan du blive overrasket over det rige og varierede landskab og landlige ro. Tag dine gåsko på, eller gå på din cykel for at udforske området. Den tyske landsby Bentheimer Forest kan nås på cykel. Der er også mange udflugter i området, såsom til Lattropsterrenwacht, Denekamp Naturmuseum og Beuningen Kandelaar. Sjov, fred og natur er afgørende!

Country Resort de Papillon er alsidig og har mange faciliteter: butik, snackbar, restaurant, Wifi (mod betaling), toiletter, rekreativ dam, fiskedam, rekreativt hold, tennisbane og fodboldbane. Uanset om du kan lide tennis eller fodbold eller foretrækker at gå eller cykle. Der er noget for enhver smag på Papillon! Campingpladsen ligger i spidsen for bæredygtighed og energibesparelse. Fra legepladsudstyr til toiletter er alt bæredygtigt.

Testet af mamaisthuis.nl

"Hvilken dejlig uge det har været. Vores smukke Villatent, gæstfriheden hos Alex og alle de ansatte på De Papillon. Opholdet på den smukke campingplads og de gode ture, vi har lavet i området. Vi nyder stadig de mange billeder af dette uge, der skinner i vores land med følelsen af, at vi sidder i den franske sol i to uger ”. Er du nysgerrig efter oplevelsen af ​​Mamaisthuis.nl? Læs bloggen.

Villatents på de Papillon

Papillon har ti Villatent Nomad-telte, fuldt udstyret til højst seks personer. Teltene har alle aircondition og varme.

Villatents er på felt B og er angivet på kortet med nummer 24 til 28 og 350, 356, 358.360 og 362. Teltene er på en bilfri campingplads. Du kan gå til teltet i bil for at aflæsse bagagen, hvorefter bilen skal parkeres på den angivne parkeringsplads. Hvert telt har sin egen parkeringsplads, en kort gåtur fra teltene.

Tip: Erve Kuipers IJskuip er velkendt i Twente og ligger inden for gåafstand fra campingpladsen. Ved de første solstråler cykler folk langt fra for at købe årets første is. Vidste du, at deres is er blevet tildelt den bedste is i Europa? Så nyd det!

Svømmepøl

Camping de Papillon har en indendørs swimmingpool med et åbent tag. Der er en separat børnepool med legeredskaber til de små. For endnu mere sjov med vand er der et interaktivt vandlegeplads, hvor vandet strømmer spontant fra det farverige gulv. Vil børnene sejle, gå af svævebanen eller bygge sandslotte? Gå derefter til den store rekreative dam med en sandstrand. I vandet ligger et en meter højt oppusteligt isbjerg, som garanterer timevis af klatresjov!

Aktiviteter og underholdning

Underholdningsteamet tilbyder aktiviteter og shows for alle aldre. Skattejagt, shows og håndværk - alt er muligt. Der er et specielt rekreativt program i ferieperioderne. Derudover har hver campingplads sin egen legeplads.

Tip: Mange aktiviteter er organiseret i landsbyen Denekamp. Tænk på sommermesser, landsbyfestivalen i slutningen af ​​juli, Oldtimer-festivalen i september eller Denekamp Undercover i oktober. Vil du vide mere om disse aktiviteter? Du kan læse om dette på hjemmesiden til Papillon.

 
 1. Ved en stor lege- og svømmedam
 2. Fornøjelse, fred og natur
 3. Indendørs swimmingpool og vandsprøjtepark
 
Book nu eller tag en mulighed

Villatents på de Papillon(1)

Fra
483 €

De Papillon | Villatent Nomad | 4-6 pers.

Netherlands, Province of Overijssel, Denekamp
62JaJaIngen
   
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. 61 - 250 pladser
  2. 0 - 250 km
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 til 12 år
  5. Ekstra telt tilladt
  6. Vaskemaskiner
  7. Ved en sø
   

  Fritid

  1. Tennisbane
  2. Cykeludlejning
  3. Sportsbane
  4. Fodboldbane
  5. Volleyballbane
  6. Legeplads
  7. Miniklub
  8. Animation
  9. Diskotek
   

  Mad og drikke

  1. Restaurant
  2. Brødssalg
  3. Bar
  4. Snackbar
  5. Butik
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
  2. Indendørs pool
  3. Børnepool
   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Betalt
  Lagen

  Dynebetræk
  Turistskat

  Skal betales på stedet
  Ekstraudstyr

  Aircondition og varme er tilgængelige i teltet

   

  Åbningstider

  Camping
  1. april til 30. oktober 2021
  Svømmepøl
  9. april til 20. september 2021
  Animation
  I skoleferien
  Catering
  9. april til 20. september 2021
  Butikker
  9. april til 20. september 2021

   
  Se grundplan