Château de Galinée | Frankrig

 1. Château de Galinée

Château de Galinée

Smuk 5-stjernet campingplads i det nordlige Bretagne

Château de Galinée er en smuk 5-stjernet campingplads i det nordlige Bretagne. Campingpladsen ligger kun 3 kilometer fra stranden og tæt på kystbyen Saint-Gast-Le-Guildo. I området finder du mange smukke byer som Dinard, Le Mont Saint Michel og Saint Malo, som bestemt er et besøg værd. Campingpladsen har alle de faciliteter, du måtte ønske dig. Lynlåsen, minigolfbanen og det store vandland med rutsjebaner er populære!

Der er masser at lave på Château de Galinée! Børn keder sig ikke et øjeblik, fordi de kan benytte sig af mange faciliteter: legeplads, hoppeborg, zip-line, børnezoo, 14-hullers minigolfbane, to tennisbaner, multisportbane, jeu de boule-baner , bordtennisborde, poolborde og spillerum. Fiskerientusiaster kan medbringe deres fiskestang (er), da der er to store fiskedamme på campingpladsen. Er du en golfentusiast? Du finder ikke færre end tre forskellige golfbaner i nærheden af ​​campingpladsen, og du kan få rabat gennem campingpladsen.

Mange sportsaktiviteter kan nydes i nærheden af ​​campingpladsen. Du kan tage på windsurfing, kajak, kitesurfing og sejle til søs. Du kan også dykke, ride, go-kart eller træklatring (sjovt for hele familien!). Efter en sporty dag, en bid mad på campingpladsen? Du kan købe dagligvarer i det lille supermarked på campingpladsen, få en pizza fra take-away eller få en bid mad i restauranten eller på udendørs terrassen.

Villatents ved Château de Galinée

Campingpladsen har fire Villatent Nomad, som er udstyret til maksimalt seks personer. (Nummer 2 til 5 på kortet.) Alt er der, endda et komplet badeværelse inklusive brusebad, toilet og håndvask. De fire telte ligger ved siden af ​​hinanden på smukke, rummelige pladser, og der er en græsplæne foran teltene, der forbliver fri.

Svømmepøl

Det store svømningsparadis er en af ​​campingpladsens attraktioner! Her finder du en stor swimmingpool, en legepool med rutschebaner, en soppebassin, en boblebad og en indendørs indendørs pool. Der er liggestole omkring poolen, hvor du kan solbade. Det er obligatorisk at bære en stram badedragt, så shorts er ikke tilladt.

Aktiviteter og underholdning

I højsæsonen er der en miniklub hver morgen for børn fra 5 til 10 år. For eksempel kan de nyde ler og håndværk. Underholdningsteamet organiserer sjove aktiviteter om eftermiddagen, såsom volleyball og fodboldturneringer. Der arrangeres også aktiviteter for voksne, såsom en hyggelig temaaften eller en aften med levende musik. Har du sang- og dansegenskaber selv? Så klatre helt sikkert på podiet.

Vil du have en dag ude uden for campingpladsen? Derefter anbefales en bådtur fra Saint Malo til Jersey eller Guernsey. I receptionen på campingpladsen informerer de dig gerne om de bedste udflugter og seværdigheder i området.

 
 1. Stor svømmepark med rutsjebaner
 2. Rolig og rummelig slotscampingplads
 3. Beliggende i den historierige region Bretagne
 
Book nu eller tag en mulighed
 

Villatents på Château de Galinée(1)

Fra
829 €

Château de Galinée | Villatent Nomad | 6 pers.

France, Bretagne, Saint Cast Le Guildo
62JaJaJa
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. 251 - 500 steder
  2. 751 - 1000 km
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 - 12 år
  5. Hund tilladt
  6. Vaskemaskiner
  7. Skabe
  8. Tæt ved havet
  9. Fiskemulighed
   

  Fritid

  1. Tennisbane
  2. Sportsbane
  3. Fodboldbane
  4. Sauna / dampbad
  5. Volleyballbane
  6. Minigolf
  7. Billard
  8. Børnegård
  9. Spillerum
  10. Kabelbane
  11. Jeu de boules
  12. Bordtennis
  13. Legeplads
  14. Miniklub
  15. Animation
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
  2. Indendørs pool
  3. Småbørns pool
  4. Rutschebane / dias
   

  Mad og drikke

  1. Shop
  2. Brødsalg
  3. Restaurant
  4. Snackbar
  5. Bar
   

  Åbningstider

  Camping
  18. maj til 7. september 2021
  Svømmepøl
  18. maj til 7. september 2021
  Animation
  Juli og august 2021
  Cateringindustri
  18. maj til 31. august 2021
  Butikker
  18. maj til 7. september 2021

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Fås mod et gebyr (5 euro pr. Dag)
  Svømmepøl
  Svømmeshorts ikke tilladt
  Sengetøj
  Dynebetræk - BEMÆRK: Denne sæson er sengelinnedpakken ikke tilgængelig på denne campingplads, og du skal medbringe dit eget sengelinned.
  Turistskat
  Skal betales på stedet

   
  Se grundplan
   
   
   

  The surroundings
  A suitable campsite for everyone

  The expansive Britanny beaches are just 3 kilometres away from the Château de Galinée campsite. From the campsite grounds, you can travel in no time to the delightful seaside resort of Saint-Cast-le-Guildo with its marina and fishing port. The welcoming towns of Dinard, Cap d’Erguy, Saint Lunaire and Saint Briac sur Mer are also nearby.

   
  Book en Villatent hos Château de Galinée
   
   

  Andre populære campingpladser i området