Camping Au Clos de la Chaume | Frankrig

 1. Au Clos de la Chaume
 

Au Clos de la Chaume

Hyggelig charmerende campingplads i hjertet af Alsace-Lorraine

Camping Au Clos de la Chaume ligger i hjertet af Alsace-Lorraine. Denne charmerende campingplads ligger i udkanten af ​​byen Corcieux og kun 10 minutter fra Gérard-søen, hvor du kan nyde vandsport eller rekreation langs søen. Vores landsbyboere er i et hyggeligt felt sammen i udkanten af ​​skoven og åen. Børn kan lege med hinanden på det åbne felt, mens du nyder en drink på terrassen på dit Villatent. Oplev Vogeserne? Så er denne campingplads perfekt placeret.

Camping Au Clos de la Chaume er en lille charmerende campingplads. Campingpladsen ligger ca. 500 meter fra landsbyen Corcieux, hvor du kan finde alle faciliteter såsom restauranter, snackbarer og butikker. I højsæsonen kan du gå til receptionen på campingpladsen for at få friske sandwicher, en is og nogle grundlæggende fornødenheder. Tag en bid? Du kan gøre det i landsbyen Corcieux, eller du kan gå forbi pizzastanden en af ​​de to dage om ugen, den er til stede.

Villatent ved Au Clos de la Chaume

Under din ferie vil du bo i en Villatent Wood, som er velegnet til maksimalt fem personer. Teltene er placeret på et hyggeligt og rummeligt Villatent-felt, hvor børn kan lege med hinanden "foran døren". Du har nok privatliv omkring dit telt og plads til at parkere bilen ved siden af ​​teltet. De sanitære faciliteter er en kort gåtur væk, og i denne bygning finder du alle de (grundlæggende) faciliteter, du har brug for.

Svømning eller bygning af dæmninger?

Camping Au Clos de la Chaume har en indendørs swimmingpool med en gennemsnitstemperatur på 26 grader. Puljen er åben hver dag fra kl. 10 til kl. Vil du hellere padle rundt, bygge dæmninger eller sejle med børnene? Dette er muligt i strømmen, der strømmer gennem campingpladsen.

Gérard-søen

Campingpladsen ligger kun 10 minutter fra Gérard-søen, den største sø i Vogeserne. Du kan nyde vandsport såsom sejlads, kanosejlads og kajaksejlads. Søen er omgivet af bjerge og skove, som er perfekte til vandreture, mountainbiking, cykling, paragliding, klatring og ridning. Her kan du også nyde naturen og omgivelserne i fred.

Aktiviteter og underholdning

I højsæsonen er der en miniklub på campingpladsen for de små. Aktiviteter er organiseret i naturen, såsom at bygge egernhuse i campingpladsens skov. Der er også en legeplads med en rutsjebane, gynge og sandkasse og en volleyballbane, Jeu de boules-banen og et specielt spillerum til ældre børn. I højsæsonen arrangeres aktiviteter for alle aldre, såsom bueskydning og den berømte familiens naturvandring med en bjergguide.

 
 1. Lille charmerende campingplads
 2. I en lav (leg) bæk
 3. Ideel destination for dem, der søger ro
 
Book nu eller tag en mulighed
 

Villatents på Au Clos de la Chaume(1)

Fra
414 €
319 €

Au Clos de la Chaume | Villatent Wood | 5 pers.

France, Elzas-Lotharingen, Corcieux
52JaJaJa
   
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. <60 pladser
  2. 501 - 750 km
  3. Børn fra 6 - 12 år
  4. Hund tilladt
  5. Ekstra telt tilladt
  6. Vaskemaskiner
  7. Nær en flod
   

  Fritid

  1. Volleyballbane
  2. Bordfodbold
  3. Billard
  4. Bordtennis
  5. Legeplads
  6. Miniklub
  7. Animation
   

  Mad og drikke

  1. Butik
  2. Brødssalg
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
  2. Indendørs pool
   

  Åbningstider

  Camping
  19. april til 30. september 2021
  Svømmepøl
  1. maj til 30. september 2021
  Animation
  10. juli til 27. august 2021
  Cateringindustri
  Info følger
  Butikker
  19. april til 30. september 2021

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Betalt på hele siden
  Depositum
  300 € betales på stedet
  Svømmepøl
  Svømmeshorts ikke tilladt
  Sengetøj
  Dynebetræk
  Turistskat
  € 0,60 p.p.p.n (18+)
  € 0,60 p.p.p.n miljøbeskatning

   
  Se grundplan
   
   

  De omgeving

  Voor iedereen een passende camping

  De camping ligt slechts 10 minuten van het Gérardmeer, het grootste meer van de Vogezen. Je kunt hier perfect watersporten zoals zeilen, kanoën en kajakken. Het meer wordt omringd door bergen en bossen, waar je perfect kunt wandelen, mountainbiken, fietsen, paragliden, klimmen en paardrijden.

   
  Book en Villatent hos Au Clos de la Chaume