Ardèche Camping | Frankrig

 1. Ardèche Camping

Ardèche Camping

4-stjernet top campingplads i Ardèche nær Privas

Maleriske landsbyer, smukke slotte, smukke vandfald og hyggelige markeder ... du finder det hele i Ardèche! Ardèche Camping er det ideelle feriemål for at opdage denne smukke region. Campingpladsen ligger i udkanten af ​​den dejlige by Privas og ved bredden af ​​floden Ouvèze. Vil du læse en bog i hængekøjen foran din Villatent, mens børnene har det sjovt i poolen? Eller vil du hellere tage på vandreture, rafting, kanosejlads eller mountainbike? Der er noget for enhver smag på dette familievenlige sted.

På Ardèche Camping finder du rummelige pladser og gode faciliteter for voksne og børn. Ved indgangen til campingpladsen finder du receptionen, restauranten, snackbaren og en hyggelig bar. Du kan hente sandwich, pizza og måltider på campingpladsen. Du finder et supermarked, apotek og bageri kun 100 meter fra campingpladsen.

En lille flod løber langs campingpladsen, hvor børn kan lege. Rigtig sjovt at udforske med et landingsnet! Receptionen hjælper dig gerne under din ferie med råd og tip. I højsæsonen holder ejeren af ​​campingpladsen en præsentation hver søndag med de planlagte aktiviteter for den uge.

Villatent på Ardèche Camping

Under din ferie kan du nyde en Villatent Wood, der er egnet til op til fem personer. Teltene er lidt højere og kan nås via en bred trappe. Der er fire Villatents ved siden af ​​hinanden (84, 85, 88 og 89), og de har plads foran teltet. Her kan børnene lege, du kan parkere din bil, og du kan også oprette et ekstra telt. Sanitetsbygningen er tæt på, og swimmingpoolen, restauranten og baren er inden for gåafstand.

Svømning park og rutsjebane

Ardèche Camping har en stor svømmepark med en opvarmet udendørs pool på 166 m² med en maksimal dybde på 1,5 meter. Der er også en vandrutschebane med to baner og en indendørs swimmingpool, der er opvarmet til 27 grader. For børn fra 2 til 10 år er der en 100 m² opvarmet pool med legeredskaber. Kun stramme svømmebukser er tilladt i poolen, ingen shorts.

Aktiviteter og underholdning

I højsæsonen er der et animationsteam, der taler fransk, hollandsk og engelsk. Fra mandag til lørdag er der en børneklub for de små, og der arrangeres sportsaktiviteter om eftermiddagen. Hver morgen er der vandtræning i poolen og hver aften et mini-diskotek. Aftenaktiviteter såsom magiske shows, koncerter, karaoke og bingo arrangeres regelmæssigt.

I den tidlige og sene sæson arrangeres der også aktiviteter på Ardèche Camping. For eksempel en guidet tur i området eller et besøg på det typiske franske marked i Privas. Der er også en ugentlig smagning af økologiske vine fra regionen på Domaine des Accoles (i gåafstand fra campingpladsen) og en smagning af kandiserede kastanjer hos firmaet Clément Faugier. Det er derfor også dejligt at bo på denne campingplads i lavsæsonen.

 
 1. Stort vandland med rutsjebane
 2. Inden for gåafstand fra den behagelige by Privas
 3. En rækkehus og varieret campingplads
 
Book nu eller tag en mulighed
 

Villatents på Camping Ardèche(1)

Fra
414 €
319 €

Ardèche camping | Villatent Wood | 5 pers.

France, Ardèche, Privas
52JaJaJa
  Book en Villatent
   

  Camping

  1. 61 - 250 steder
  2. 1001 - 1250 km
  3. Børn op til 6 år
  4. Børn fra 6 - 12 år
  5. Hund tilladt
  6. Ekstra telt tilladt
  7. Vaskemaskiner
  8. Nær en flod
  9. Fiskemulighed
   

  Fritid

  1. Tennisbane
  2. Sportsbane
  3. Fodboldbane
  4. Jeu de boules
  5. Bordtennis
  6. Trampoliner
  7. Hoppeslot
  8. Legeplads
  9. Miniklub
  10. Animation
   

  Svømning

  1. Udendørs pool
  2. Indendørs pool
  3. Børnepool
  4. Rutschebane / dias
   

  Mad og drikke

  1. Brødssalg
  2. Restaurant
  3. Snackbar
  4. Bar
   

  Åbningstider

  Camping
  17. april til 25. september 2021
  Udendørs swimmingpool
  1. maj til 25. september 2021
  Indendørs pool
  17. april til 25. september 2021
  Animation
  1. juli til 28. august 2021
  Cateringindustri
  17. april til 25. september 2021
  Butikker
  Intermarché 100 m fra campingpladsen, åben hver dag undtagen søndage

   

  Særlige forhold

  Trådløst internet
  Gratis i baren, betalt på hele siden
  Depositum
  150 € (kontant) betales i receptionen
  Svømmepøl
  Svømmeshorts ikke tilladt
  Sengetøj
  Dynebetræk
  Turistskat
  Skal betales på stedet
  € 0,60 p.p.p.n.
  € 0,30 p.p.p.n. miljøbeskatning

   
  Se grundplan
   
   
   

  The surroundings
  A suitable campsite for everyone

  The Ardèche, a popular holiday destination, boasts a breath-taking mountain landscape, colourful chestnut forests, vast vineyards, and bustling local markets. This area’s main draw is the river that pushes on southwards through an impressive gorge. It can get quite hot in the Ardèche region in the summer months, but the nearby river offers plenty of opportunity to cool off.

   
  Book en Villatent hos Ardèche Camping
   
   

  Andre populære campingpladser i området